Arnab Village
Arnab Village is the biggest rabbit park and the first in Sabah. Being here will give you one of the best experience.We collected more than 400 rabbits here.

Arnab Village is the biggest rabbit park and the first in Sabah. Being here will give you one of the best experience.We collected more than 400 rabbits here.

Love Is Happiness


Why Must Come To Arnab Village?

The biggest rabbit park and the first in Sabah.

Experience chased by a group of rabbit

Experience give a rabbit eat right from your hands/ on your hands.

Feeling like being in the bunny wonderland.

13 hours ago

Arnab Village Ranau

Ok, ni tips kalau mau pegi sini Arnab Village tau… Kalau kamu datang tengah hari sudah lepas tu, tiada rabbit yang mau datang kalau kamu panggil, faham-faham syak lah. Semua sudah kenyang tu.😎😎
.
#Jom Like dan Follow Instagram kami Peterapiranau

“LOVE IS HAPPINESS"
#Arnabvillage
#Bunnytheraphy
#Peterapiranau
#Duniahaiwancomel
www.peterapi.com
... See MoreSee Less

Ok, ni tips kalau mau pegi sini Arnab Village tau… Kalau kamu datang tengah hari sudah lepas tu, tiada rabbit yang mau datang kalau kamu panggil, faham-faham syak lah. Semua sudah kenyang tu.😎😎
.
#Jom Like dan Follow Instagram kami Peterapiranau

“LOVE IS HAPPINESS
#Arnabvillage
#Bunnytheraphy
#Peterapiranau
#Duniahaiwancomel
www.peterapi.com

BETUL ATAU NDAK, KADANG-KADANG KITA EGO?
.
Kita pun ndak perasan tau yang kita ego.. Mungkin masa mula-mula kita baru mau up, kita punya attitude masih ok lagi. Tapi, lama-kelamaan, attitude kita akan berubah bila kita sudah berjaya.
.
Sebab tulah kejayaan tu sebenarnya “guru” yang tidak baik untuk kita.. Sebab, bila kita berjaya, kita akan mula bongkak, sombong dan rasa yang kitalah paling hebat..
.
Bukan tu saja tau, kita akan mula rasa pendapat orang lain ndak betul.
.
Kalau kamu rasa kamu mula sudah ada perasaan yang macam tu, cepat-cepatlah balik ke pangkal jalan. Jangan sampai orang doakan kejatuhan kita.
.
Ni bukan juga mau kasi tau yang kejayaan tu ndak bolehg kita capai, tapi biar kejayaan yang kita dapat tu kasi jadi kita lebih rendah diri dan lagi kuat untuk berusaha mau maju lebih jauh lagi.
.
Kita cuba ambil nasihat orang lain dan kita pertimbangkan, bukan mau ikut hati kita sendiri ja.😘😘😘
.
#Jom Like dan Follow Instagram kami Peterapiranau

“LOVE IS HAPPINESS"
#Arnabvillage
#Bunnytheraphy
#Peterapiranau
#Duniahaiwancomel
www.peterapi.com
... See MoreSee Less

BETUL ATAU NDAK, KADANG-KADANG KITA EGO?
.
Kita pun ndak perasan tau yang kita ego.. Mungkin masa mula-mula kita baru mau up, kita punya attitude masih ok lagi. Tapi, lama-kelamaan, attitude kita akan berubah bila kita sudah berjaya.
.
Sebab tulah kejayaan tu sebenarnya “guru” yang tidak baik untuk kita.. Sebab, bila kita berjaya, kita akan mula bongkak, sombong dan rasa yang kitalah paling hebat..
.
Bukan tu saja tau, kita akan mula rasa pendapat orang lain ndak betul.
.
Kalau kamu rasa kamu mula sudah ada perasaan yang macam tu, cepat-cepatlah balik ke pangkal jalan. Jangan sampai orang doakan kejatuhan kita.
.
Ni bukan juga mau kasi tau yang kejayaan tu ndak bolehg kita capai, tapi biar kejayaan yang kita dapat tu kasi jadi kita lebih rendah diri dan lagi kuat untuk berusaha mau maju lebih jauh lagi. 
.
Kita cuba ambil nasihat orang lain dan kita pertimbangkan, bukan mau ikut hati kita sendiri ja.😘😘😘
.
#Jom Like dan Follow Instagram kami Peterapiranau

“LOVE IS HAPPINESS
#Arnabvillage
#Bunnytheraphy
#Peterapiranau
#Duniahaiwancomel
www.peterapi.com

2 days ago

Arnab Village Ranau

Waaaaahhhh...😍😍😍 CEO Arnab Village @ jejaka arnab ada Forum di UMS oh hari ni.. Rugi kalau ndak dengar perkongsian ahli panel semua ni.
.
Ni Forum sempena DYXY Campus Tour Konvensyen Usahawan Muda.
.
Harap korang semua yang datang hari ni akan "Terbakar" untuk menceburi bidang bisnes satu hari nanti..😘😘😘

#Jom Like dan Follow Instagram kami Peterapiranau

“LOVE IS HAPPINESS"
#Arnabvillage
#Bunnytheraphy
#Peterapiranau
#Duniahaiwancomel
www.peterapi.com
... See MoreSee Less

Load more

Arnab Village, Love Is Happiness!